En utställning och en lönn i Stockholm


 
En liten utställning, “Furorna i Bodafors” i Malmsten skolans galleri i Lidingö, Stockholm, och en föreläsning for eleverna där ingick i mina åligganden i samband med Wood Art Residency Bodafors. Kuratorn Alessandra di Pisa hjälpte mig att planera och i själva verket byggde utställningen, som öppnade den 22 november med en föreläsning klockan 9 på morgonen. Några av de videon jag gjorde under residensperioden finns att se i små monitorer, med min inspelade röst i hörlurar. Fotot här ovan är taget av Leif Burman och utställningen är dokumenterad på en sida på RC plattformen,
här.
 
Dessutom återvände jag till lönnen på Kastellholmen, en liten ö intill Skeppsholmen i stadens centrum. Jag spelade in ett försök till samtal med den, på svenska, men har fortfarande in beslutat mig för vad jag skall göra med den. Jag besökte den redan i oktober, och då hade den ännu kvar sina löv:
 

 

 

 
Nu var löven borta. Jag gjorde bara en bild och lekte med den vid editeringen:
 

 

 

 

One thought on “En utställning och en lönn i Stockholm”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.