Näyttely ja vaahtera Tukholmassa


 
Pieni näyttely, “Furorna i Bodafors” [Bodaforsin hongat] Malmsten koulun galleriassa Lidingössä Tukholmassa sekä luento opiskelijoille siellä kuului velvollisuuksiini osana Wood Art Residency Bodafors’ia. Kuraattori Alessandra di Pisa auttoi minua suunnittelemaan ja toisiasiassa rakensi näyttelyn, joka avattiin 22 marraskuuta klo 9 aamulla. Osa residenssin aikana tekemistäni videoista on esillä pienissä monitoreissa, äänitetty puheeni kuulokkeissa. Valokuva yllä on Leif Burmanin ottama. Näyttely on dokumentoitu ruotsiksi RC-alustan sivulla,
täällä.
 
Palasin myös vaahteran luo pienellä Kastellholmen saarella, Skeppsholmenin vieressä kaupungin keskustassa. Äänitin kokeeksi pienen keskustelun sen kanssa, ruotsiksi, mutten ole vielä päättänyt mitä sen kanssa tekisin. Kävin sen luona jo lokakuussa, kun sillä vielä oli lehtensä tallella:
 

 

 

 
Nyt lehdet olivat poissa. Tein vain yhden kuvan ja leikin sen kanssa editoidessa:
 

 

 

 

One thought on “Näyttely ja vaahtera Tukholmassa”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.