Uusi vuosi, uudet ystävät


On aika aloittaa jotakin uutta, vaikka työskentelen kyllä vielä myös Kohtaamisia huomattavien ja huomaamattomien puiden kanssa hankkeen parissa – muutamia töitä on esimerkiksi esillä ryhmänäyttelyssä galleria Forum Boxissa helmikuussa, ja toivottavasti tulevaisuus tuo mukanaan muitakin mahdollisuuksia näyttää eri puiden kanssa tekemiäni videoteoksia. Uusi ei myöskään ole kokonaan uutta, vaan oikeastaan tarkennus; aloitin kasveista, tarkensin sitten puihin ja nyt keskityn mäntyihin. Hankkeen nimi on (toistaiseksi) Pondering with Pines – Miettii Mäntyjen kanssa – Tänker med Tallar. Alun perin ajattelin että nimi olisi ruotsiksi “funderar med furor” mutta ‘fura’ ei ole vain mänty, vaan kuten honka tai petäjä, se on tietääkseni iso ja komea mänty.
 
Ensimmäinen mänty jonka kanssa kokeilen miettimistä tänä vuonna, eikä vain miettimistä vaan poseeraan myös Taijin puuasennossa sen äärellä, on suuri ja kaunis mänty Kaivopuistossa keskellä rinnettä, joka tällä hetkellä toimii pulkkamäkenä. Seuraavat kaksi kuvaa otin puhelimellani muistiinpanoiksi – kaksi viimeistä ovat stillkuvia videolta, ensimmäisestä istunnosta (tai seisonnasta) tänään.
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.