Maiseman muisti


Helsinkipäivän tapahtumia varten 12.6. valitsin muutaman esimerkin maiseman vuodenkiertoa Harakan saarella kuvaavista vuosina 2002-2014 tallentamistani videoista eräänlaiseksi pilottiversioksi koko Animal Years eli Eläinvuodet sarjasta. Kaksi härän vuonna (2009-2010), yksi jäniksen vuonna (2011-2012) ja neljä lohikäärmeen vuonna (2012-2013) kuvattua videota on nähtävissä maisemaan sijoitettujen QR koodien kautta näiltä verkkosivuiltani. Tässä alla kuvat paikoista saarella.
 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.