Uusi vuosi


Viikko Örössä on ollut hieno tapa aloittaa 65:s vuoteni, ja saada nähdä metsät ja rannat lumen peitossa. Kuten useimmilla, minullakin on suuret odotukset uudelle vuodelle ja toivon, että se toisi innostavia muutoksia ja kehitystä. Ajatus, että uusi vuosi on kuin tyhjä paperi on tietysti kuvitelmaa, suurin osa siitä mitä tulee tapahtumaan on suunniteltua ja tulevaisuus on enimmäkseen jatkoa menneisyydelle. Se ei ole mikään kirjoittamaton luku, vaan usein tiukasti käsikirjoitettu. Siitä huolimatta toivon aina jotain ihmeenomaisia onnenpotkuja tai vastaavaa…
 

 

 

 

 

 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.